زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۵۰۰ گرم |
اسفناج ۵۰۰ گرم |
شیر ۲/۳ فنجان |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
تخم گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری |
ادویه گرام ماسالا ۲ قاشق چای خوری |
روغن ۴ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | اسفناج ها را شسته و خرد كنید و در ظرف مناسب بریزید و بدون افزودن آب اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و نرم شوند(درب ظرف را ببندید.)در تابه ای مقداری رون بریزیو و شكر را برای چند دقیقه در آن سرخ كنید و سپس تكه های گوشت را به آن افزوده و هم بزنید تا كمی سرخ شوند. |
مرحله 2 | سپس فلفل قرمز ، شیر ، تخم گشنیز و نمك را افزوده و به پختن ادامه دهید .وقتی گوشت خشك شد اسفناج را به آن اضافه كرده و زعفران را به آن اضافه كنید و با مقداری آب به خورش زمان دهید تا جا بیفتد در مرحله آخر كه آب خورش كشیده شد گرم مصالا را به خورش اضافه كنید. |