زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۱ کیلوگرم |
گشنیز ۲۵۰ گرم |
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
آلو خورشتی ۲۰۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
آب ۵ پیمانه |
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
فلفلبه مقدار لازم |
گردو ۲/۳ پیمانه |
مرحله 1 | اسفناج را خوب پاك كرده و بشوييد، بعد در آبكش بريزيد تا بدون آب شود. گشنيز را هم پاك كرده، بشوييد. سبزيها را نه خيلي درشت و نه خيلي ريز خرد كنيد و كناري بگذاريد. |
مرحله 2 | پياز را پوست كنده و نگيني خرد كنيد. در قابلمهاي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز را در روغن سرخ كنيد. زرد چوبه هم اضافه كرده و كمي تفت دهيد. |
مرحله 3 | گوشت را هم خورشي خردكرده و به همراه سير به قابلمه اضافه كنيد و كمي تفت دهيد، بعد آب را اضافه كرده و در قابلمه را بگذاريد تا گوشت روي حرارت ملايم خوب بپزد. پس از پخت، سيرها را با پشت قاشق له كنيد و دوباره به خورش اضافه كنيد |
مرحله 4 | در تابهاي گردوي آسياب شده را كمي تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد. سبزيها را هم در كمي روغن سرخ كنيد و به خورش بيفزاييد. |
مرحله 5 | نمك، فلفل و دارچين را هم افزوده و خورش را مزهدار كنيد. حالا نوبت افزودن آلوهاست. در آخر پخت خورش، زعفران را هم اضافه كرده و صبر كنيد تا خوب جا بيفتد و روغن بيندازد. |
مرحله 6 | خورش پخته و جا افتاده را به همراه برنج دمكرده و تزیينشده سرو كنيد. |