سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش اسفناج و گردو

خورش اسفناج و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسفناج ۱ کیلوگرم
گشنیز ۲۵۰ گرم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
آلو خورشتی ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
آب ۵ پیمانه
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
گردو ۲/۳ پیمانه
خورش اسفناج و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش اسفناج و گردو
روش ساخت
مرحله 1اسفناج را خوب پاك كرده و بشوييد، بعد در آبكش بريزيد تا بدون آب شود. گشنيز را هم پاك كرده، بشوييد. سبزي‌ها را نه خيلي درشت و نه خيلي ريز خرد كنيد و كناري بگذاريد.
مرحله 2پياز را پوست كنده و نگيني خرد كنيد. در قابلمه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز را در روغن سرخ كنيد. زرد چوبه هم اضافه كرده و كمي تفت دهيد.
مرحله 3گوشت را هم خورشي خردكرده و به همراه سير به قابلمه اضافه كنيد و كمي تفت دهيد، بعد آب را اضافه كرده و در قابلمه را بگذاريد تا گوشت روي حرارت ملايم خوب بپزد. پس از پخت، سيرها را با پشت قاشق له كنيد و دوباره به خورش اضافه كنيد
مرحله 4در تابه‌اي گردوي آسياب شده را كمي تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد. سبزي‌ها را هم در كمي روغن سرخ كنيد و به خورش بيفزاييد.
مرحله 5نمك، فلفل و دارچين را هم افزوده و خورش را مزه‌دار كنيد. حالا نوبت افزودن آلوهاست. در آخر پخت خورش، زعفران را هم اضافه كرده و صبر كنيد تا خوب جا بيفتد و روغن بيندازد.
مرحله 6خورش پخته و جا افتاده را به همراه برنج دم‌كرده و تزیين‌شده سرو كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین