زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۱۰۰ گرم |
آناناس ۶ حلقه |
پیاز ۳۰۰ گرم |
نعنا ۵ برگ |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ظرفی مناسب پیازها را خلالی خرد كرده و در روغن داغ سرخ میكنیم تا طلایی شود. آرد را در تابه ریخته و به مدت سه دقیقه در روغن سرخ میكنیم. |
مرحله 2 | گوشت را به اندازه دلخواه خرد كرده و در قابلمه حاوی روغن با نمك و زردچوبه سرخ میكنیم، چون این عمل باعث میشود گوشت شكل خود را موقع پختن حفظ كند، سپس روی گوشت آبجوش ریخته و میگذاریم تا كاملا بپزد. |
مرحله 3 | وقتی گوشت پخت، هر حلقه آناناس را به سه قسمت تقسیم كرده و همراه نعنا، پیازداغ، آرد و آبلیمو میگذاریم 20 دقیقه داخل خورش بماند تا خورش جا بیفتد. وقتی خورش پخت و جا افتاد آن را برای سرو در ظرف مناسب كشیده وبه همراه پلو سرو میكنیم. |