زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوساله ۴۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
سیب زمینی ۳ عدد |
گشنیز ۸۵۰ گرم |
نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق مربا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده، با مقداری روغن تفت دهید سپس سیر را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید کمی که عطر سیر بلند شد، زردچوبه و گوشت خرد شده را اضافه کنید. |
مرحله 2 | وقتی آب گوشت کشیده شد و تغییر رنگ داد آب جوش ریخته با حرارت کم تا یک ساعت و نیم بگذارید گوشت بپزد. بعد از این زمان گشنیز کاملا خرده شده را که با کمی روغن تفت دادهاید به گوشت اضافه کنید و تا حدود 45 دقیقه دیگر زمان پخت دهید. |
مرحله 3 | در انتها سیبزمینی خرد شده و پودر لیمو را اضافه کنیدو تا پخته شدن سیبزمینی و جا افتادن خورش نمک و فلفلهای قرمز و سیاه را هم بریزید. |