زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱/۲ استکان |
شکر ۱/۲ استکان |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
آلو خورشتی ۳۰۰ گرم |
پیاز ۴ عدد |
هویج ۵۰۰ گرم |
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | این غذا به پیاز داغ بیشتری نسبت به سایر خورش ها نیاز دارد |
مرحله 2 | پیاز ها را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود . سپس گوشت را ریخته تفت میدهیم تا آب انداخته و آب آن کشیده شود . |
مرحله 3 | در مرحله بعد رب را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت میدهیم . فلفل و زردچوبه را اضافه کرده آب میریزیم و میگذاریم به مدت 1 ساعت نرم نرم روی شعله ملایم بپزد و روغن بیندازد. |
مرحله 4 | نمک را در این مرحله که گوشت پخته است اضافه میکنیم زیرا نمک باعث سفت شدن و دیر پز شدن گوشت میشود . |
مرحله 5 | سپس هویج ها را انگشتی خرد کرده و در ظرفی جدا تفت داده تا نرم شود سپس هویج و آلو را که کمی قبل با آب سرد شسته و خیسانده ایم را به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم نیم ساعت تا سه ربع دیگر بماند . |
مرحله 6 | آب لیمو ، شکر و زعفران آب زده را اضافه میکنیم و خورش را نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم پخت میکنیم . |
مرحله 7 | بعد از نیم ساعت خورش ما آماده است این خورش باید کم آب باشد و در تمام مراحل آب آن به اندازه دولیوان یا فقط تا کمی بالای خورش باشد.خورش در زمان سرو باید کامل به روغن افتاده و لعاب دار باشد . خورش را در ظرف مناسب بکشید و با یک دیس برنج ناب ایرانی آن را سرو کنید |