سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش آلو هویج

خورش آلو هویج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱/۲ استکان
شکر ۱/۲ استکان
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آلو خورشتی ۳۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد
هویج ۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
خورش آلو هویج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش آلو هویج
روش ساخت
مرحله 1این غذا به پیاز داغ بیشتری نسبت به سایر خورش ها نیاز دارد
مرحله 2پیاز ها را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود . سپس گوشت را ریخته تفت میدهیم تا آب انداخته و آب آن کشیده شود .
مرحله 3در مرحله بعد رب را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت میدهیم . فلفل و زردچوبه را اضافه کرده آب میریزیم و میگذاریم به مدت 1 ساعت نرم نرم روی شعله ملایم بپزد و روغن بیندازد.
مرحله 4نمک را در این مرحله که گوشت پخته است اضافه میکنیم زیرا نمک باعث سفت شدن و دیر پز شدن گوشت میشود .
مرحله 5سپس هویج ها را انگشتی خرد کرده و در ظرفی جدا تفت داده تا نرم شود سپس هویج و آلو را که کمی قبل با آب سرد شسته و خیسانده ایم را به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم نیم ساعت تا سه ربع دیگر بماند .
مرحله 6آب لیمو ، شکر و زعفران آب زده را اضافه میکنیم و خورش را نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم پخت میکنیم .
مرحله 7بعد از نیم ساعت خورش ما آماده است این خورش باید کم آب باشد و در تمام مراحل آب آن به اندازه دولیوان یا فقط تا کمی بالای خورش باشد.خورش در زمان سرو باید کامل به روغن افتاده و لعاب دار باشد . خورش را در ظرف مناسب بکشید و با یک دیس برنج ناب ایرانی آن را سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین