سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش آلبالو باکوفته قلقلی

خورش آلبالو باکوفته قلقلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آلبالو ۲۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
کرهکمی
پیاز ۱ عدد
سبزی ۳ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
لواشک آلبالو ۶۰ گرم
خلال پستهکمی
روغنبه مقدار لازم
مواد لازم برای پلو با ته دیگ ته چین0
برنج ۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
ماست‏ ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق سوپ خوری
کرهکمی
خورش آلبالو باکوفته قلقلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش آلبالو باکوفته قلقلی
روش ساخت
مرحله 1آلبالوهاي بدون هسته را در قابلمه‌اي با شكر مخلوط كرده، روي حرارت بگذاريد تا يكي، دو جوش بزند و آلبالوها كمي شيرين شوند، بعد از روي حرارت برداريد. لواشك را تكه‌تكه كرده و در مقداري آب بخيسانيد.
مرحله 2پياز را پوست كنده و رنده كنيد. گوشت چرخ‌كرده را همراه پياز مخلوط كرده و ورز دهيد. نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.
مرحله 3به مايه گوشت سبزي‌هاي معطر ريز خرد شده را افزوده و خوب با مواد ديگر مخلوط كنيد و ورز دهيد. از مايه گوشتي به اندازه يك گيلاس برداشته و در كف دست قلقلي كنيد.
مرحله 4همه مايه گوشت را به همين صورت به شكل كوفته قلقلي‌هاي ريز درآوريد و كنار بگذاريد. در قابلمه‌اي كمي روغن يا كره ريخته و روي حرارت بگذاريد. بعد از داغ شدن روغن كوفته‌قلقلي‌ها را در روغن سرخ كنيد.
مرحله 5در اين فاصله لواشك‌ها را خوب در آب جوش حل كرده و صاف كنيد. چند بار از صافي رد كنيد تا همه تكه‌هاي لواشك‌ها در آب جوش حل شده و به شكل سس درآيد. حالا اين سس را به قابلمه‌اي كه كوفته‌ها را در آن سرخ كرديد اضافه كرده و حرارت را كم كنيد تا گوشت بپزد.
مرحله 6آلبالوهاي شيرين‌شده را از صافي رد كنيد. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه كرده و دانه‌هاي آلبالو را با مقداري كره تفت دهيد و بعد به مواد اضافه كنيد.بعد از حدود 10ـ8 دقيقه كه خورش جوشيد، آن را از روي حرارت برداريد و در ظرف مورد نظر ريخته و با خلال‌هاي پسته تزئين كنيد
مرحله 7روش تهيه : پلوي ته‌چين قالبي
مرحله 8برنج را به مدت چند ساعت خيس كنيد و طبق معمول آبكش كردن عمل كنيد. بعد از آبكش كردن يك كفگير از برنج را با زرده تخم‌مرغ، ماست و زعفران مخلوط كنيد.
مرحله 9قالب موردنظر را با كره چرب كرده، برنج مخلوط شده با مايه ته‌چين را در ته‌قالب ريخته، فشرده كنيد. برنج سفيد را هم روي مايه ته‌چين ريخته و روي قالب را با كاغذ آلومينيوم بپوشانيد.
مرحله 10قالب را در فر از پيش گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 45 دقيقه حرارت دهيد تا پلو آماده شود. بعد از اين مدت قالب را از فر بيرون بياوريد و صبر كنيد تا حرارتش را از دست بدهد. بعد قالب را در ظرف مورد نظر برگردانيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین