زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود پخته ۱ لیوان |
گل کلم ۱ عدد |
پیاز ۲ عدد |
برگ بو ۱ عدد |
پودر کاری ۱ قاشق چای خوری |
گشنیز ۴ قاشق غذا خوری |
برگ نعنا ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، ادویه کاری را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید سپس پیازهای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند. |
مرحله 2 | زنجبیل تازه رنده شده و نخود پخته را اضافه کنید (نخودها را از شب قبل خیس کنید سپس با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و بپزید)؛ کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی، برگ بو، یک لیوان آب جوش، نمک و فلفل را اضافه کنید. |
مرحله 3 | پس از اینکه خوراک شروع به جوشیدن کرد گل کلم های خرد شده را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و حدود 30 دقیقه اجازه دهید خوراک بجوشد و جا بیفتد، |
مرحله 4 | پس از پخت خوراک را با گشنیز و نعنا مخلوط کنید و همراه با برنج یا نان سرو کنید. |