زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۱ عدد |
قارچ ۳ عدد |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغن کنجدبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا بادمجان را پوست گرفته و حلقوی برش بزنید ،سپس جداگانه سرخ کنید وبزارید کنار . سپس در تابه ای جدا قارچ ها را به صورت حلقوی برش بزنید ،پیاز را هم به همین صورت خرد کنید ،کمی نمک ،روغن به آن اضافه کنید وبه آرامی درون تابه تفت دهید . |
مرحله 2 | سپس فلفل دلمه خرد شده را به آن اضافه کنید، کمی پودر فلفل ،نمک ،زردچوبه را اضافه کنید .بعد از دو دقیقه مواد را از تابه خارج کرده وبه بادمجان های سرخ شده اضافه کنید وکمی به هم بزنید تا به طور کامل باهم مخلوط شوند . |
مرحله 3 | سپس داخل تابه مقداری خیلی کم روغن وسپس گوجه حلقوی خرد شده را اضافه ومواد را روی سطح گوجه بریزید وصاف کنید ،وبا شعله کم کنید تا به آرامی پخته شود ،پس از ده دقیقه این غذا پخته می شود . |