زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت فیله ۴۰۰ گرم |
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم |
بلال ۱۰۰ گرم |
هویج ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
زنجبیل ۱ تکه |
سس سویا ۴ قاشق غذا خوری |
کنجد ۲ قاشق غذا خوری |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۳ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | گوشت را به صورت نواری بریده و در یک کاسه با کنجد مخلوط کنید |
مرحله 2 | تابه را روی حرارت زیاد گرم کنید. |
مرحله 3 | 1 قاشق غذاخوری روغن مناسب سرخکردن را به آن اضافه کنید و تابه را بچرخانید تا روغن تمام سطح آن را چرب کند |
مرحله 4 | مخلوط گوشت و کنجد را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که کامل قهوهای شوند گوشت را سرخ نمایید. سپس آنها را به بشقابی منتقل کنید. فراموش نکنید که دائم آن را هم بزنید. |
مرحله 5 | باقیمانده روغن را نیز در تابه بریزید و سیر خرد شده و زنجبیل ریز رنده شده را به آن اضافه نمایید و به مدت 1 دقیقه آنها را با هم تفت دهید و باز هم دائم هم بزنید |
مرحله 6 | هویج را پوست گرفته و به صورت نواری یا خلال های باریک ببرید |
مرحله 7 | بلالهای کوچک یا بچه ذرتها را که معمولا به صورت کنسروی به فروش میرسند را آبکش کرده و از درازا نصف کنید. |
مرحله 8 | هویج، ذرت و لوبیا سبز را به سیر و زنجبیل اضافه کرده و آنها را نیز به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. بهتر است لوبیا سبزها جوان و بریک باشند که این زمان برای پختشان کافی باشد |
مرحله 9 | سس سویا و شکر را در ظرفی با هم مخلوط و به سبزیجات اضافه کنید. سپس گوشت (اگر گوشت آب انداخته، آب را هم به تابه اضافه کنید) را نیز در تابه بریزید. تمام مواد را به مدت 2 دقیقه دیگر با هم تفت دهید |
مرحله 10 | غذا را با برنج سرو نمایید. چلوی سریع پیشنهاد خوبی برای کسانیست که دوست دارند این غذا را با برنج میل کنند |