زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گاو ۴۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
آب گوشت ۲ فنجان |
جو ۲/۳ فنجان |
پونه کوهی ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم |
سبزیجات ۲ فنجان |
بلوط شناور ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر را با 350 درجه ی فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. |
مرحله 2 | گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت 7 تا 8 دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید. |
مرحله 3 | در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید. |
مرحله 4 | روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. 30 تا 40 دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود. |