زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوساله ۹۰۰ گرم |
کدو تنبل ۴۵۰ گرم |
آب گوشت ۴-۳ پیمانه |
سرکه ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی خشک شده ۱/۴ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد گندم ۲ قاشق سوپ خوری |
رزماری ۱ قاشق سوپ خوری |
آویشن ۱ قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
نانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز، سیر و رزماری را خرد کنید |
مرحله 2 | گوشت و کدو را به اندازه مکعبهای 5 سانتیمتری خرد کنید |
مرحله 3 | روغن زیتون را در قابلمهای بزرگ و بر روی شعله ملایم اجاق حرارت میدهیم. پیاز را همراه با سیر، رزماری و آویشن اضافه کرده، حدود 2 دقیقه تفت میدهیم تا پیاز نرم و ملایم شود |
مرحله 4 | تکههای گوشت را به نمک، فلفل و آرد آغشته میکنیم |
مرحله 5 | شعله را تا بین حرارت بالا و ملایم زیاد میکنیم و گوشت را به قابلمه اضافه میکنیم. مواد را حدود 5 دقیقه سرخ میکنیم تا جاییکه گوشت قهوهای رنگ و اطراف گوشههای آن طلایی رنگ شود |
مرحله 6 | سرکه را اضافه میکنیم و با استفاده از یک قاشق چوبی به آرامی تکههای گوشت ته ظرف را هم میزنیم |
مرحله 7 | کدو را همراه با تکههای گوجه فرنگی خشک شده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد در هم ترکیب شوند |
مرحله 8 | آب گوشت را تا آنجا که تکههای گوشت و کدو را بپوشاند اضافه میکنیم |
مرحله 9 | شعله را بالا میکشیم تا آب گوشت به جوش آید و پس از آن حرارت را کاهش داده و بر روی شعله کم نگه میداریم و در حالت در بسته به مدت یک ساعت مواد را آرامپز میکنیم. طعم مایع خوراک را چشیده و در صورت نیاز بسته به تمایل نمک و فلفل را اضافه میکنیم |
مرحله 10 | در انتها غذا را با جعفری تازه تزیین کرده و همراه با هر نانی که دوست داریم سرو میکنیم |