زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوساله ۱۴۰۰ گرم |
قارچ ۲۵۰ گرم |
ماءالشعیر ۲ لیوان |
آب گوشت ۲ لیوان |
آب ۱/۲ فنجان |
روغن زیتون ۱/۲ فنجان |
پیاز ۶ عدد |
سیر ۳ حبه |
پیاز قرمز ۱ عدد |
آویشن ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | گوشت را پاک کرده شسته و به مکعبهای 4 سانتیمتری خرد کنید |
مرحله 2 | یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید. گوشت خردشده را در 4 دسته در آن تفت دهید به طوری که هر سمت آنها به مدت 2 تا 3 دقیقه حرارت ببیند. سپس آنها را به بشقابی منتقل نمایید |
مرحله 3 | پس از تفت دادن تمام گوشت، قارچها را جداگانه در همان ظرف تفت دهید تا طلایی شوند |
مرحله 4 | پیازهای کوچک را پوست گرفته و درسته بعد از قارچ داخل همان ظرف کمی تفت دهید |
مرحله 5 | پیاز بزرگ را خرد کنید. بقیه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز خردشده را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند در آن تفت دهید |
مرحله 6 | سیر را خرد کنید و در حدود یک دقیقه آن را نیز تفت دهید |
مرحله 7 | ماء الشعیر، آب گوشت، برگهای خرد شده آویشن، رب گوجه، شکر و گوشتها را اضافه نمایید. آنها را به جوش آورید. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید غذا در ظرف در بسته به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه حرارت ببیند |
مرحله 8 | قارچها و پیازهای کوچک تفت داده شده را اضافه نمایید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که گوشت کامل پخته و سس غلیظ شود غذا را حرارت دهید. آرد و آب را در ظرفی با هم مخلوط نمایید و در نهایت این مخلوط را به غذا اضافه نمایید و بگذارید سس کامل غلیظ و جا افتاده شود |