زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
هـویج ۳ عدد |
سیب زمینی ۳ عدد |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز که رنده ریز کرده ایم با نمک و فلفل سیاه، خوب ورز می دهیم و به شکل قلقلی های کوچک در می آوریم و روی حرارت با کمی روغن می گذاریم و زمان می دهیم تا با آب خودش پخته و سرخ شود. |
مرحله 2 | در ظرف دیگر سه عدد گوجه فرنگی متوسط را رنده درشت کرده و با کمی روغن و یک قاشق غذاخوری رب ، پخته تا به روغن بیفتد و در این زمان سس را بر روی گوشت قلقلی ها می ریزیم و با حرارت بسیار کم زمان می دهیم تا سس به خورد قلقلی ها برود. |
مرحله 3 | هویج ها را پوست کنده و آبپز می کنیم و بعد از آبکش رد کرده و خلال کرده و سرخ می کنیم. سیب زمینی را هم به همین شکل خلال کرده و سرخ می کنیم و در ظرف مورد نظر همه را کنار هم سرو می کنیم و با هر چیزی که مد نظر باشد تزئین می کنیم. |