زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت قرمز ۵-۴ تکه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن کانولا ۱ قاشق غذا خوری |
نان ساندویچ ۴ فنجان |
مریم گلی ۱/۴ قاشق چای خوری |
پیاز ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱ فنجان |
کره ۵۵ گرم |
سوپ آماده (قارچ) ۱ بسته |
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. |
مرحله 2 | روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را در قابلمه روغن داغ قرار دهید و دو طرف گوشت را سرخ کنید. |
مرحله 3 | گوشت را در یک ظرف پوشیده شده از فویل قرار دهید. |
مرحله 4 | در یک کاسه، حبه های نان را با مریم گلی مخلوط کنید سپس با پیاز، کره و یک چهارم فنجان آب ترکیب کنید و روی گوشت بریزید. |
مرحله 5 | در یک کاسه دیگر، سوپ قارچ، یک سوم فنجان آب و سس سویا را با یکدیگر مخلوط کنید و روی گوشت بریزید و به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید تا گوشت نرم شود. |