زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم |
رزماری ۱ قاشق چای خوری |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه |
رنده پوست پرتقال ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
آب انار ۱/۲ پیمانه |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
سرکه بالزامیک ۱ قاشق سوپ خوری |
رزماری ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا سس را آماده کنید. آبپرتقال و رنده پوست پرتقال را در قابلمهای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. آب انار، عسل، سرکه بالزامیک و رزماری خردشده را اضافه کرده و مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا سس کمی غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید. |
مرحله 2 | گوشت را بهصورت تکههای 7-5 سانتیمتری خرد کرده، آنها را به نمک، فلفل و رزماری آغشته کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، تکههای گوشت را بریزید و آنها را حدود 5 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 3 | بعد از زمان ذکرشده، کره را اضافه کنید تا آب شود، سپس سس آماده را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سس جوش بیاید. حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای گوشت بپزند. |
مرحله 4 | وقتی تکههای گوشت آماده شدند، آنها را همراه با سس داخل ظرف موردنظرتان بریزید. ظرف را با دانههای انار و برگهای رزماری تزیین کرده و خوراک را سرو کنید. |