زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
بادمجان ۲ عدد |
قارچ ۵ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
شوید ۱/۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بادمجان ها را پوست بکنید و به صورت مکعب های کوچک خرد کنید ، کمی نمک روی بادمجان ها بپاشید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس آبکشی کنید و با فشار دست آب اضافی بادمجان ها را بگیرید و در روغن سرخ کنید. |
مرحله 2 | یا بادمجانها را شسته و روی گاز کباب کنید تا پوست آنها کاملا بسوزد سپس به کمک آب سرد پوست آنها را جدا کرده و بکوبید. |
مرحله 3 | پیاز و سیر را رنده زده یا ریز کنید و مجزا در روغنتفت دهید تا نرم شوند.سپس گوشت چرخ کرده را به آنها افزوده و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. |
مرحله 4 | پوست گوجه فرنگی را گرفته و آن را به صورت مربعی ریز کنید فلفل دلمه ای و قارچ را هم ریز کنید. |
مرحله 5 | مواد را به گوشت اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا مواد کمی بپزند.(شعله را ملایم کنید). |
مرحله 6 | سپس رب گوجه فرنگی ، شوید خشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا مواد خوب ترکیب شوند. |
مرحله 7 | سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ نمایید سپس بهمراه بادمجان های سرخ شده به خوراک اضافه و مخلوط کنید . |
مرحله 8 | خوراک را داخل ظرف بریزید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید ( پس از اضافه کردن بادمجان و سیب زمینی دقت کنید که خوراک واویشگا را بیش از حد مخلوط نکنید تا سیب زمینی ها له نشوند ). |