زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود ۱ پیمانه |
بادمجان ۲ عدد |
فلفل کبابی ۲ عدد |
سیب زمینی ۲ عدد |
پیازچه ۵ عدد |
سیر ۳ حبه |
زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.نخود را با آب ولرم خوب بشویید و به مدت 5 تا 6 ساعت در آب نسبتاً گرم خیس کنید |
مرحله 2 | بعد از گذشت 5 – 6 ساعت آب نخود را صاف کرده و با یک پیمانه آب به مدت 10 دقیقه بپزید و سپس آب نخود را خالی کرده و صاف کنید. |
مرحله 3 | بادمجانها را پوست گرفته و به مدت 10 دقیقه در محلول آب و نمک بخیسانید تا رنگ بادمجان زود سیاه نشود و تلخی احتمالی آن نیز گرفته شود. سپس آب بادمجان را خالی کرده و خشک کنید |
مرحله 4 | پیازچه و سیر را بشویید و پوست بگیرید.پوست سیب زمینی را بگیرید. گوجه فرنگی را رنده کنید و فلفل کبابی را خرد کنید |
مرحله 5 | بعد از آماده کردن سبزیجات باید سس غذا را آماده کنیم |
مرحله 6 | برای اینکار، زیتون له شده، گوجه فرنگی رنده شده، رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز و روغن زیتون را درون ظرفی خوب مخلوط کنید. |
مرحله 7 | درون یک ظرف به ترتیب، نخود و دیگر سبزیجات را بریزید و سس را اضافه کنید و سپس به اندازه ای که روی سبزیجات کاملاً پوشیده شود، آب بریزید. |
مرحله 8 | ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده است قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم زمان دهید تا خوب بپزد، این غذا را به صورت کاملاً گرم سرو کنید |