زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود پخته ۳ پیمانه |
قارچ ۴ پیمانه |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری |
سیر ۴ حبه |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
جعفریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن بریزید، سپس زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 2-1 دقیقه دیگر تفت دهید. |
مرحله 2 | حالا باید نخود و سپس قارچ را به مواد افزوده و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ بیرون بیاید. سپس رب گوجهفرنگی را هم بریزید کنید و خوب مواد را باهم مخلوطکنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد. |
مرحله 3 | خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید. |