زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱ عدد |
پیاز ۲ عدد |
سیر ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران آب کرده ۲ قاشق غذا خوری |
کره گیاهی ۳۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ را 8 تکه میکنیم و می شوییم و در آبکش قرار میدهیم تا خوب آب آن کشیده شود. |
مرحله 2 | تابه ای روی گاز می گذاریم وچند قاشق روغن سرخ کردنی در آن می ریزیم و می گذاریم خوب داغ شود. |
مرحله 3 | مرغ ها را کمی به زعفران آغشته می کنیم و در تابه سرخ می کنیم ،برای اینکه روغن به اطراف پاشیده نشود، وقتی تکه های مرغ را در تابه می چینیم، در تابه را میگذاریم. |
مرحله 4 | بعد از اینکه آب مرغ جمع شد شروع به سرخ شدن میکند تا جایی که طلایی شد بگذارید سرخ شود. |
مرحله 5 | در قابلمه ای دیگر کمی روغن می ریزید و پیازها را نگینی کرده و در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه و زعفران ساییده شده را به پیاز اضافه می کنید و درهمین موقع کره گیاهی را هم اضافه می کنید، مواد که خوب تفت داده شد، 4 لیوان آب در قابلمه میریزیم. 2 حبه سیر را 4 قاچ میکنیم در قابلمه می اندازیم... سس ما آماده شد،آن را در ظرفی می ریزیم. |
مرحله 6 | مرغ های سرخ شده را در قابلمه می چینیم و آن سس آماده را لابه لای مرغ میزیزیم و در قابلمه را میگذاریم و شعله را کم میکنیم تا ملایم و به آرامی پخته شود. |
مرحله 7 | هنگام سرو، دور دیس را با هویح پخته ی برش داده شده ،فلفل دلمه ای های رنگی حلقه ای ،جعفری و چپس خلال تزئین می کنیم و آب سس را روی تکه های مرغ می ریزیم. |