زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۲ قطعه |
آب پرتقال ۲.۵ لیوان |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
آرد ذرت ۱ قاشق مربا خوری |
پوست پرتقال ۲-۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مقداری کره در تابه ریخته و بعد از گرم شدن قطعه های شسته و خشک شده مرغ را در آن سرخ میکنیم تا کاملا برشته شود. |
مرحله 2 | آب پرتقال را صاف کرده و به مرغ اضافه میکنیم و زیر شعله را کمی زیاد میکنیم تا آب پرتقال به جوش بیاید.بعد از جوشیدن شعله را بسیار ملایم کرده و درپوش ظرف را قرار میدهیم و اجازه میدهیم مرغ بپزد. |
مرحله 3 | وقتی مرغ نیم پز شد زعفران آبکرده را ضافه کرده و دوباره درپوش ظرف را قرار میدهیم.نیم ساعت آخر پخت ،خلال پوست پرتقال را اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | در نهایت آرد ذرت را با۲قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط میکنیم و به مرغ اضافه کنیم. |
مرحله 5 | آبلیمو ،نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و ۵تا۱۰دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر میریزیم و سرو میکنیم. |