زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۲۵۰ گرم |
قارچ ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۲ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
بادمجان ۱ کیلوگرم |
پیاز ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری |
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم |
آرد ۱/۳ پیمانه |
کره ۴۰ گرم |
شیر ۱ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فيله مرغ يا سينه مرغ نگيني را به همراه پياز سرخ شده تفت داده نمك و فلفل سياه و آويشن اضافه كرده تفت داده قارچ سرخ شده به همراه فلفل دلمه ريز شده را اضافه كرده در انتها رب گوجه همه را تفت داده كنار مي گذاريم. بادمجانها را پوست كنده برش داده سرخ مي كنيم. |
مرحله 2 | آرد و كره را كمي تفت داده سپس شير رو اضافه كرده همزده تا سس يكدستي بوجود بيايد كمي نمك و فلفل به سس اضافه مي كنيم. |
مرحله 3 | داخل ظرف مناسبي را چرب كرده گوجه هاي اسلايس شده را چيده روي ان بادمجانها و سپس مواد مرغ سپس سس بشامل و در نهايت پنير پيتزا ريخته و در فر ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ قرار مي دهيم. |