زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ا عدد |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری |
فندق ۳ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
آب ۱ پیمانه |
نشاسته ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
خامه ۵۰ گرم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | در ظرفی کره و روغن مایع را ریخته پیاز را افزوده 2تا3 دقیقه تفت داده سپس سینه مرغ تکه تکه شده را افزوده و باز به تفت دادن ادامه داده ،نمک و فلفل وفندق تست داده را اضافه کرده . |
مرحله 2 | نشاسته را داخل1 پیمانه آب ریخته به همراه آبلیمو و به مواد قبل افزوده صبر میکنیم تا خوراک به مدت نیم ساعت بپزد بعد از روی حرارت برداشته خامه را اضافه کرده مخلوط میکنیم . |
مرحله 3 | جعفری خرد شده را برای تزیین روی خوراک ریخته میتوان زعفران را هم به غذا اضافه کرد ولی بهتر است وقتی خوراک را در ظرف کشیدیم زعفران را روی خوراک ریخته تا دو رنگ شود ،این خوراک را با برنج قالبی سرو میکنند |