سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده خوراک مرغ و آلوسیاه

خوراک مرغ و آلوسیاه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آب انار ۱.۵ لیوان
کره ۲۵ گرم
آرد ۲۵ گرم
آلو سیاه ۲۰ عدد
ران مرغ ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
برگ بو ۲ عدد
پوست پرتقال ۱ عدد
روغن ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازم
آرد ذرتبه مقدار لازم
شکر ۱ قاشق چای خوری
جعفریبه مقدار لازم
خوراک مرغ و آلوسیاه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خوراک مرغ و آلوسیاه
روش ساخت
مرحله 1گوجه‌فرنگی‌ها را کاملا خرد کنید
مرحله 2نیمی از آب انار را در ظرفی کم عمق روی مرغ‌ها بریزید و 10 تا 15 دقیقه مرغ‌ها را در آن بخوابانید تا مزه‌دار شوند. سپس مرغ‌ها را بیرون آورید و خشک کنید. آب انار را برای سس نگه‌دارید
مرحله 3فر را از قبل تا 110 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روغن را در تابه بزرگی گرم کنید
مرحله 4به مرغ‌ها ادویه و نمک اضافه کنید و سپس برای 5 دقیقه آنها را در روغن گیاهی (روغن زیتون) سرخ کنید تا طلایی شود
مرحله 5حرارت را کم کنید و کره را اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید تا وقتی‌که مرغ‌ها به رنگ قهوه‌ای تیره خوش رنگی درآیند
مرحله 6حالا گوجه‌ها را اضافه کنید و روی حرارت بالا به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند.
مرحله 7آرد را با قاشق کم کم در آن بریزید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود
مرحله 8حالا آب اناری که برای مزه‌دار کردن مرغ استفاده شد و بقیه آن را به تدریج روی آن بریزید و به شدت هم بزنید تا روی مرغ‌ها را بپوشاند
مرحله 9برگ بو، آویشن و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید
مرحله 10وقتی جوشید آلوها را بریزید و در ظرف را ببندید
مرحله 11خورشت مرغ و آلوی فرانسوی که طعم ترش و خوشمزه‌ای دارد و آسان درست می‌شود.
مرحله 12ظرف را در فر با حرارت ملایم و درپوشی که کاملا جفت نیست به مدت 1 تا 2 ساعت بپزید. مطمئن شوید که درون فر خوراک اصلا نجوشد.
مرحله 13سپس با قاشق چک کنید که آیا مرغ به قدر کافی برای خوردن نرم شده است یا نه -باید از هم باز شود– سپس آن را از فر بیرون آورید
مرحله 14برگ بو را از خوراک خارج کنید؛ آب انار مانده را که حالا مخلوطی از ادویه‌جات با خود دارد به عنوان سس استفاده کنید
مرحله 15اگر دوست دارید آن را با کمی آرد ذرت حل شده در آب غلیظ کنید.
مرحله 16با نمک، شکر و فلفل سیاه سس را چاشنی دهید و سپس روی مرغ و آلوسیاه‌ها بریزید
مرحله 17برای سرو غذا کمی پوست پرتقال رنده شده و جعفری را روی غذا بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین