زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
ران مرغ ۲.۵ عدد |
بادیان ۱ عدد |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
تخم رازیانه ۱ قاشق چای خوری |
میخک ۴ عدد |
زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تکههای مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس تکههای مرغ را داخل آن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف آنها طلایی شد، از تابه خارج کنید و در ظرفی بریزید. |
مرحله 2 | حالا باید داخل همان تابه بادیان رومی، زیره، میخکها و تخم رازیانه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از 2-1 دقیقه سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید، سپس تکههای پیاز و فلفلها را اضافه کنید و تفت دهید. گوجهفرنگی خرد شده، سس گوجهفرنگی و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را به آرامی با هم مخلوطکنید. در انتها تکههای مرغ را هم اضافه کنید. حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. |
مرحله 3 | وقتی خوراک آماده شد، آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، در صورت تمایل با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید. |