زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۲ عدد |
مرغ ۲ کیلوگرم |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
ادویه ۱.۵ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کره ۳ قاشق سوپ خوری |
آب ۱/۳ پیمانه |
رب انار ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربیهای مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید. |
مرحله 2 | نمك، فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، كرهی آب شده، رب گوجه و انار و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید. |
مرحله 3 | پیاز را نگینی خرد كرده و مقداری از آن را به همراه كمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید. |
مرحله 4 | مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد |
مرحله 5 | سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین كرده و سرو نمایید. |