زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ران مرغ ۶۵۰ گرم |
خردل ۱ قاشق سوپ خوری |
پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
آرد ۱ قاشق سوپ خوری |
ریحان ۱.۵ قاشق چای خوری |
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب لیمو ۱/۴ فنجان |
سیر ۲ حبه |
عصاره مرغ ۱/۱/۴ فنجان |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | مواد مالیدن روی مرغ را آماده کنید. خردل، 1 قاشق چایخوری پوست لیمو، ریحان، آویشن، نمک و 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در یک کاسه ی کوچک با هم مخلوط کنید. با استفاده از انگشت یا قلممو مخلوط را به روی دو طرف تکه های مرغ بمالید. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی دیگر یا یک پارچ اندازه گیری، 2 قاشق چایخوری پوست لیموی باقیمانده، آب لیمو و عصاره ی مرغ را مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 4 | 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون باقیمانده را در یک تابه ی بزرگ بدون دستگیره روی شعله ی متوسط داغ کنید. |
مرحله 5 | سیر له شده را اضافه کنید و سپس 1 دقیقه تا زمانی که بوی سیر سرخ کرده بلند شود و لبه های سیر قهوه ای شده باشد سرخ کنید. سیر را دربیاورید و دور بریزید اما روغن را در همان ظرف بگذارید بماند. |
مرحله 6 | مرغ ها به طوری که سمت پوست دار آن رو به کف ظرف باشد در تابه ی حاوی روغن زیتون بچینید و 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که پوست مرغ قهوه ای طلایی شود تفت دهید. |
مرحله 7 | مرغ را برگردانید سپس مخلوط لیمو را که قبلاً درست کرده بودید اضافه کنید. هم بزنید و تابه را داخل فر قرار دهید و 25 تا 35 دقیقه تا زمانی که دماسنجی که داخل قطور ترین قسمت مرغ می کنید دمای 175 درجه فارنهایت (79 درجه سانتی گراد) را نشان دهد در فر بپزید. |
مرحله 8 | تابه را از درون فر بیرون بیاورید سپس مرغ ها را به یک بشقاب منتقل کنید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید. بایستی هنوز مایع در تابه مانده باشد. تابه را روی شعله ی متوسط قرار دهید و بگذارید مایع آرام به جوش بیاید. |
مرحله 9 | آرد و کره را با استفاده از انگشتانتان در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید و یک خمیر خشک و شکننده درست کنید. مخلوط آرد و کره را در سس داخل تابه بریزید و هم بزنید. سس کمی غلیظ می شود و درخشان به نظر می رسد. |
مرحله 10 | مرغ ها را داخل تابه بچینید و سپس سرو کنید. |