زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
کنسرو ذرت ۱ قوطی |
سینه مرغ ۱ عدد |
آویشنبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱/۴ لیوان |
ماست ۳ قاشق غذا خوری |
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری |
قارچ ۱۰ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ رو خرد کنید و با روغن درون تابه در بسته بذارید تا اول آب بندازه و بعد سرخ بشه ( اینطوری کاملا پخته میشه) |
مرحله 2 | حالا یه پیاز کوچیک رو ریز کنید و با مرغ تفت بدین . |
مرحله 3 | قارچ خرد شده رو اضافه کنید و بذارید آب قارچ کشیده و بعد از اون همراه با مرغ خوب سرخ بشه . |
مرحله 4 | ذرت رو اضافه کنید و زردچوبه و آویشن و فلفل رو هم اضافه کنید بعد از این مرحله سس مایونز و ماست رو اضافه کنید . |
مرحله 5 | نمک غذا رو اندازه کنید و آب لیمو ترش رو هم اضافه کنید و بذارید غذا غلیظ بشه که تقریبا 10 دقیقه با حرارت متوسط طول میکشه . |
مرحله 6 | بعد تو ظرف کشیده روی اون چیپس خلال یا نمکی معمولی بریزید (البته میتونید خودتون سیب زمینی رو خلال نازک کرده و سرخ کنید) . |
مرحله 7 | با نان باگت و گوجه و خیارشور و سس گوجه فرنگی میل کنید . |