زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۴.۵ عدد |
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه |
آرد ۱ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
آب مرغ ۱/۲ پیمانه |
عسل ۳ قاشق سوپ خوری |
سس سویا ۶ قاشق سوپ خوری |
سس ۱ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
کلم بروکلی ۲ پیمانه |
هویج ۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن کنجدبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نشاسته ذرت را داخل ظرفی بریزید. آرد را هم داخل ظرف دیگری بریزید. تکه های مرغ را ابتدا داخل نشاسته ذرت و بعد داخل آرد بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را داخل آن به مدت10 دقیقه سرخ کنید. روی آن ها مقداری نمک و فلفل هم بریزید. |
مرحله 2 | در این فاصله در تابه دیگری مقداری روغن کنجد بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، سیر را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود، سپس کره بادام زمینی، سس سویا، عسل، آب مرغ، آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. 2 قاشق نشاسته ذرت اضافی را هم بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود. |
مرحله 3 | در این مرحله تکه های مرغ را همراه با بروکلی و هویج داخل سس بریزید. 5 دقیقه صبر کنید تا سس به خورد مواد برود و بروکلی و هویج کمی نرم شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 4 | خوراک را در ظرفی بریزید و همراه با برنج سرو کنید. |