زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرغ ۴ تکه |
آلبالو ۳۰۰ گرم |
آب آلبالو ۱ پیمانه |
سرکه ۱/۲ پیمانه |
پوست پرتقال ۱ عدد |
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری |
برگ بو ۱ عدد |
پودر آویشن ۱/۳ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته مرغ ها را سرخ کنید نمک و فلفل زده موقع سرخ شدن درب تابه را بسته تا همزمان بپزند |
مرحله 2 | در یک قابلمه آب آلبالو و سرکه و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و برگ بو و آویشن را مخلوط کنید روی شعله قرار دهید تا بجوش بیاد نشاسته ذرت را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانی که سس نسبتا غلیظی درست شود نمک و فلفل را اضافه کنید. |
مرحله 3 | و سپس آلبالو های هسته گرفته را به سس اضافه کنید حدود 5 دقیقه حرارت دهید و سس آماده شده را روی مرغ های سرخ شده بریزید بستگی به ذائقه در سس میشه از مقداری شکر هم استفاده کرد |