زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کنسرو لوبیا (لوبیا قرمز) ۱ کیلوگرم |
پوره گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم |
ذرت ۲۸۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
کدو سبز ۲ عدد |
هویج ۲ عدد |
پیاز ۲ عدد |
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
پودر فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز و سیر را ریز خرد کنید |
مرحله 2 | کدو سبز و هویج را باریک از طول برش میزنیم |
مرحله 3 | کنسرو لوبیا را طبق دستور روی بسته میجوشانیم سپس در آن را باز میکنیم |
مرحله 4 | در یک قابلمه 2.5 لیتری، روغن را بر روی شعله تقریبا متوسط حرارت میدهیم |
مرحله 5 | پیاز و سیر را در قابلمه ریخته، نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم. ضمن اینکه هر از چند گاه مواد را هم میزنیم، کمی سرخ میکنیم تا سیر و پیاز نرم شوند |
مرحله 6 | کدو سبز را همراه با هویج، پودر چیلی و زیره سبز اضافه میکنیم. گهگاه مواد را هم زده، 6 تا 8 دقیقه سرخ میکنیم تا جاییکه هویج نرم و شکننده شود |
مرحله 7 | کنسرو لوبیا، پوره گوجه فرنگی، ذرت را با مواد ترکیب میکنیم. غذا را 8 تا 10 دقیقه بر روی شعله کم آرام میجوشانیم تا اندکی غلیظ شده و هویج و کدو نیز کاملا نرم شود |
مرحله 8 | در مرحله قبل اگر احساس کردید چیلی شما خیلی غلیظ است میتوانید حدود 1 پیمانه آب اضافه کنید بعد بگذارید آرام بجوشد |
مرحله 9 | حالا با چاشنیهای مختلف روی میز میگذاریم |