زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
زعفرانبه مقدار لازم |
گرد لیموبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آب مرغبه مقدار لازم |
برگ بو ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
گوشت ۲۵۰ گرم |
لوبیا سفید ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را رنده كرده یا خیلی ریز خرد كنید و با مقداری كره یا روغن تفت دهید تا نیم سرخ شود.گوشت را شسته و چربی های اضافه آن را بگیرید و به صورت خورشتی خردكنید و به پیاز افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر كرده و قهوه ای شود. |
مرحله 2 | شعله را ملایم كرده و درب ظرف را ببندید تا گوشت كمی اب بیندازد.سپس 5پیمانه یا بیشتر آب مرغ را به همراه برگ بو به غذا افزوده و اجازه دهید غذا به جوش آید. |
مرحله 3 | لوبیا را شسته و آبكش كنید و به غذا اضافه كرده و شعله را ملابیم كنید تا غذا بپزد.وقتی غذا پخت در ظرفی جداگانه كمی روغن یا كره را داغ كرده و رب گوجه فرنگی را در آن سرخ كنید و ادویه و زعفران و گرد لیمو را اضافه كرده و آن را به غذا بیفزایید و بعد از 10 دقیقه زیر غذا را خاموش كرده و آن را برای سرو آماده كنید. |