زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
لوبیا چیتی ۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۴ حبه |
پودر خردل ۴ قاشق چای خوری |
پودر چیلی ۱/۲ قاشق چای خوری |
زیره ۲ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه |
سرکه سیب ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن را داخل یک قابلمهٔ مناسب و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس پیاز را ریز خرد کرده و داخل روغن به مدت 3 دقیقه تفت میدهیم تا کمی نرم و سبک شود |
مرحله 2 | سیر ریز خرد شده، خردل، پودر چیلی، زیره، شکر، لوبیا را به آن اضافه میکنیم |
مرحله 3 | گوجه فرنگی را فیله کنید. بعد آن را با چنگال یا میکسر پوره کنید |
مرحله 4 | پوره گوجهفرنگی را به همراه 3 لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید. بیش از 1 ساعت طول میکشد تا کامل بپزد. سپس در آن را برداشته و میگذاریم 10 دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود |
مرحله 5 | سرکه، نمک و فلفل را اضافه کرده و سرو میکنیم |