زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۴۵۰ گرم |
سس ۱ لیوان |
خمیر ۲ عدد |
پنیر پیتزا ۲ لیوان |
ریحان ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | در ابتدای کار فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید. |
مرحله 2 | داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید .وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. |
مرحله 3 | خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .ظرف مناسبی را چرب کنید. |
مرحله 4 | خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد. |
مرحله 5 | گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید.بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید. |
مرحله 6 | خمیر را به 8قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید .بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید .ظرف را 15تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. |