زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۳/۴ فنجان |
ذرت ۲ فنجان |
آب مرغ ۲ فنجان |
سس ۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم |
سیر ۳ حبه |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پودر چیلی ۲ قاشق سوپ خوری |
ادویه مخلوط ۱/۴ قاشق چای خوری |
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. |
مرحله 2 | پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. |
مرحله 3 | سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید. |