زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ لیوان |
شوید ۱/۲ لیوان |
سیر ۴ حبه |
کره ۴ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۸ عدد |
مرحله 1 | سیب زمینی ها را خوب بشویید و به 4 قسمت برش بزنید ؛ داخل قابلمه چند لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری نمک بریزید ، سیب زمینی ها را اضافه کنید و بگذارید سیب زمینی ها بپزند و نرم شوند سپس آبکشی کنید. |
مرحله 2 | کره یا روغن را داخل ماهیتابه بریزید و پس از اینکه داغ شد سیب زمینی های پخته ، سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سیب زمینی ها طلایی شوند. |
مرحله 3 | پس از اینکه سیب زمینی ها طلایی شدند شوید تازه و پنیر رنده شده را روی سیب زمینی ها بپاشید ، حرارت را کم کنید و پس از اینکه پنیر آب شد از روی حرارت بردارید و با سس دلخواه سرو کنید. |