زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۷ عدد |
قارچ ۲۵۰ گرم |
تن ماهی ۱ قوطی |
پیاز ۲ عدد |
انار ۲ پیمانه |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
دانه گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
سیر ۲ حبه |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
گشنیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا کنسرو تن ماهی را داخل یک قابلمه حاوی مقداری آب بریزید و آن را به مدت 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی ها را بشویید و آنها را بپزید، سپس پوست شان را جدا کنید . |
مرحله 2 | در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه که پیازها نرم و طلایی شدند، سیر را هم حدود 1 دقیقه با پیاز تفت دهید. |
مرحله 3 | حالا نوبت اضافه کردن قارچ های خرد شده است. آنها را هم حدود 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. یک پیمانه انار را همراه با تن ماهی، دانه گشنیز، زردچوبه، زیره و مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید. مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده ، تفت دهید. |
مرحله 4 | بعد از آنکه مواد تفت خورد، سیب زمینی های پخته و پوست گرفته را اضافه کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا خوراک شما آماده شود. درانتها خوراک را داخل ظرف مورد نظرتان بریزیدو آن را با بقیه دانه های انار و مقداری گشنیز خرد شده تزیین و سرو کنید. |