زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۱.۵ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم |
ریحان ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. |
مرحله 2 | پیاز ، روغن، سیر را با هم مخلوط میکنیم و سیبزمینیهای پوست گرفته را در اندازه 4 سانتی خرد میکنیم و به پیاز و سیر اضافه میکنیم و زیر و رو میکنیم تا طعم لازمه را بگیرند |
مرحله 3 | نمک و فلفل سیاه و قرمز را به آن اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | میگذاریم در فر بپزد 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانیکه سیبزمینیها کمکم به قهوهای ـ طلایی تغییر رنگ دهند و به آسانی در چنگال فرو روند. |
مرحله 5 | درجه فر را به 200 درجه سانتیگراد افزایش میدهیم. |
مرحله 6 | گوجهفرنگیها را نصف میکنیم، تخمهای آن را در میآوریم، درشت خرد میکنیم و به غذا اضافه میکنیم. |
مرحله 7 | دوباره داخل فر قرار میدهیم به مدت 10 دقیقه. |
مرحله 8 | ریحان تازه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و سرو میکنیم. |