زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم |
زیتون سیاه ۱۶ عدد |
پیاز ۲ عدد |
هویج ۲ عدد |
کرفس ۲ ساقه |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سیر ۴ حبه |
سرکه سفید ۱ پیمانه |
روغن زیتون ۶ قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در تابهای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز، هویج و کرفس خرد شده را اضافه کرده و برای 10 دقیقه آنها را سرخ کنید؛ گهگاهی هم بزنید |
مرحله 2 | فلفل دلمهایها را از سمت پوست روی سینی گریل قرار داده به مدت 25 دقیقه با دمای 200 درجه سلسیوس گریل کرده و پوست آن را بکنید |
مرحله 3 | فلفل دلمهایها و سیری که از قبل ریز کردهاید را اضافه کنید و برای 5 دقیقه مواد را سرخ کنید |
مرحله 4 | گوجهفرنگیهای فیله شده، سرکه، رب گوجه، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید |
مرحله 5 | درپوش ظرف را بگذارید تا 15 دقیقه جوش بزند. غذای شما آماده است |
مرحله 6 | زیتونها را به 4 قسمت برش دهید، جعفری که از قبل ریز کردهاید با 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را بیافزایید و سرو کنید. |