زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
زبان ۱ عدد |
چوب دارچین ۲-۳ تکه |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
برگ بوبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۲۰ گرم |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۲.۵ لیوان |
قارچ ۱۰۰-۲۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
خامهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بعد از اینکه زبان گوساله رو به خوبی با برس شستیم و پاک کردیم با یک تیکه چوب دارچین مقداری برگ بو یک پیاز خرد شده و دو حبه سیر و مقداری زردچوبه و آب میذاریم تا بپزه. میتونید از زودپز استفاده کنید برای پخت زبان مدت زمان زیادی نیازه من حدود 6 ساعت با حرارت ملایم پختم |
مرحله 2 | بعد از اینکه خوب پخته شد پوست روی اون رو میکنیم و برش های عرضی میزنیم و توی مقداری کره و زعفران برش ها رو تفت میدیم. |
مرحله 3 | برای تهیه سس : قارچها رو با مقداری کره تفت میدیم و کنارمیذاریم در ظرفی دیگه حدود 20 گرم کره رو گرم کرده و دو قاشق غذاخوری آرد رو باهاش تفت میدیم تا خامیش گرفته بشه |
مرحله 4 | حدود 2 ونیم لیوان شیر رو کم کم به آرد اصافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشه و غلظتش به حد ماست برسه در آخرقارچ و نمک و فلفل رو اضافه کرده مخلوط میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم میتونید پنیر پارمزان یا خامه هم در آخر اصافه کنید که به دلیل چربی بیش از حد اون من این کار رو نکردم. نوش جان |