زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ترخونبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
خردل ۲ قاشق چای خوری |
پودر آویشن ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۴ عدد |
سیر ۴ حبه |
سیب زمینی ۴ عدد |
ران مرغ ۶ عدد |
مرحله 1 | ران های مرغ را نمک بزنید و کناری قرار دهید |
مرحله 2 | داخل کاسه ای سرکه ، خردل ، روغن زیتون ، پودر آویشن ، مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست بیاید. |
مرحله 3 | ته ظرف یا سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید ، سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و در ظرف بچینید ، سیر و پیاز را حلقه ای خرد کنید و روی سیب زمینی های حلقه شده پخش کنید و نمک و فلفل بریزید. |
مرحله 4 | ران های مرغ را روی مواد دیگر قرار دهید و مقداری سبزی ترخون تازه را بین فضاهای خالی قرار دهید سپس سس سرکه ای که از قبل آماده کرده اید را روی ران های مرغ بریزید ( سعی کنید تمام قسمت های مرغ به این سس آغشته شود ). |
مرحله 5 | ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند ، پس از پخت از فر خارج کنید و 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرف بریزید و همراه با سالاد و چاشنی دلخواه سرو کنید. |