زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
دل گوسفند ۳ عدد |
پیاز ۳ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
پودر آویشنبه مقدار لازم |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | دلها را شسته و خرد میکنیم (در صورت تمایل میتوان از قلوه و جگر نیز استفاده کرد). |
مرحله 2 | در یک قابلمه مناسب مقداری کره یا روغن میریزیم تا داغ شود. پیازها را شسته و به صورت خلالی خرد میکنیم و در روغن داغ کمی تفت میدهیم |
مرحله 3 | پس از اینکه آب پیاز جمع شد و طلائی رنگ شد قلبها را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم |
مرحله 4 | فلفل دلمه را نگینی خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم |
مرحله 5 | گوجه فرنگیها را خرد کرده و به همراه ادویهها به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و با مواد کمی تفت میدهیم |
مرحله 6 | پس از آن یک پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم و می گذاریم تا همه مواد کاملا بپزد (حدود 15 دقیقه). |