زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
دال عدس ۱/۴ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
سیب زمینی ۱.۵ پیمانه |
هویج ۷۵ گرم |
کلم برگ ۷۵ گرم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا دال عدس را با آب سرد شسته و دانههای سیاه آن راجدا كرده و دور بریزید به طوری كه تنها عدس های قرمز برای شما باقی بمانند. |
مرحله 2 | پیاز را نگینی خرد كرده و آن را به همراه دال عدس، رب گوجه فرنگی،زردچوبه، گشنیزخشك و آب در یك قابلمه كوچك بریزید. |
مرحله 3 | مخلوط را به جوش آورید، سپس درب ظرف را گذاشته و مواد را به مدت 20 دقیقه بپزید. |
مرحله 4 | سیبزمینی، هویج و كلم را نگینی خرد كرده و به دال عدس اضافه كنید و آنها را كاملاً با هم مخلوط كنید. بگذارید خوراك به مدت 12 تا 15 دقیقه دیگر بپزند.مخلوط پخته شده را له كرده و یا آن را در مخلوط كن میكس كنید. |