زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
جگر مرغ ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
رب انار ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاری ۵ قاشق غذا خوری |
کنجد ۱ قاشق غذا خوری |
روغن ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا جگرها را در آرد سوخاری که آغشته به نمک و زردچوبه است غلطانده و با حرارت بالا با نیمی از روغن تفت می دهیم. |
مرحله 2 | در ظرفی دیگر پیاز ها را نگینی خرد کرده و با نیم دیگر روغن می گذاریم کمی سبک و طلایی شود. |
مرحله 3 | در مرحله بعد فلفل دلمه های خرد شده را اضافه کرده و بعد از مدت زمان کوتاهی رب انار را به همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | جگرهای سرخ شده را با سس پیاز مخلوط کرده و بعد از کشیدن در ظرف مورد نظر کنجد را روی خوراک جگر سوخاری می ریزیم |