زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه جوجه از استخوان جدا شده ۲ عدد |
جگر مرغ ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۳ عدد |
پیاز ۳ عدد |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
روغن ۱۰۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سینه جوجه را به شکل خلال به اندازه یک انگشت خرد کنید. |
مرحله 2 | رگ و ریشه جگر را بگیرید و آن را نیز بلند و باریک خرد کنید. |
مرحله 3 | فلفل، پیاز و گوجه فرنگی را نیز خلال کنید |
مرحله 4 | کمی از روغن را کنار بگذارید، بقیه روغن را در ظرفی بریزید روی آتش بگذارید تا داغ شود. |
مرحله 5 | فلفل و پیاز را در روغن کمی سرخ کنید به حدی که پخته و نرم شود. |
مرحله 6 | گوجه فرنگی را اضافه کنید، کمی نمک بزنید بعد از چند جوش روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم بماند. |
مرحله 7 | روغنی را که کنار گذاشته اید در ظرفی بریزید و بگذارید داغ شود. |
مرحله 8 | جوجه را در آن کمی سرخ کنید و بعد جگر را اضافه کنید. |
مرحله 9 | آب جگر که کاملا کشیده شد ، با پیاز ، فلفل و گوجه فرنگی که کاملا گرم است مخلوط کنید و به هم بزنید و در ظرفی بکشید. |