زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینیبه مقدار لازم |
نمک و فلفل قرمز و سیاه و زرد چوبهبه مقدار لازم |
فلفل سبز ۱ عدد |
روغن زیتون ۴-۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
لیمو ۱ عدد |
بلدرچین ۶ عدد |
مرحله 1 | داخل شكم بلدرچین ها را قبل از شستن خوب تمیز كنید . بعد از اینكه بلدرچین شسته و آبش گرفته شد در ظرفی گذاشته و پیاز را خیلی ریز رنده كنید . |
مرحله 2 | سیر را بكوبید و پوست لیمو ترش را رنده كنید و لیمو را نصف كرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمك و زعفران به سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید |
مرحله 3 | و بعد از یك ساعت كه مزه دار شد فر را روشن كنید و روی ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید كف ظرف پیركس یا سرامیكی ویا ... چرب كنید |
مرحله 4 | و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظزف بریزید با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی پنجره وسط فر قرار دهید . |
مرحله 5 | بعد از یك ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج كنید . اگر روی بلدرچین طلایی نشده بود شعله گریل را روشن كنید و چند دقیقه صبر كنید تا طلایی شود . |
مرحله 6 | بلدرچین را در دیس بكشید و مقدار سس خوشمزه ای كه درظرف بعد از پختن بلدرچین باقی مانده روی گوشت بدهید تا مزه دار شود و با استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین كنید . |