زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سیر ۵ حبه |
روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری |
باقلا ۲۰۰ گرم |
گشنیز ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
آببه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا باقلا را از پوست جدا كرده و غشای آن را هم بگیرید.سپس سیر را ریز كنید و در روغن زیتون تفت دهید. |
مرحله 2 | سپس باقلا را نیز به سیر اضافه كنید و با هم كمی تفت دهید. بعد كمی آب اضافه كنید تا باقلا بپزد. |
مرحله 3 | پس از پخت باقلا، نمك و فلفل را اضافه كنید و 5 دقیقه قبل از كشیدن غذا تخم مرغ را نیمرو كرده و روی آن قرار داده و گشنیز خرد شده را به آن بیفزایید.و آن را با نان سرو كنید. |