زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۲ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱۷۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد |
پیازچه ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
روغن زیتون ۱/۲ قاشق غذا خوری |
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری |
پوره گوجه فرنگی ۷۰۰ گرم |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. گرفتن پوست بادمجان اختیاری است. بادمجان ها را به ضخامت 2-3 سانت حلقه کنید. برای تهیه این خوراک بادمجان نیاز به 8 ورقه بادمجان بزرگ و تقریباً هم اندازه دارید. دو طرف حلقه های بادمجان را با دست یا با قلمو روغن زیتون بمالید و کمی نمک بپاشید. حالا دو طرف آنها را کباب کنید. میتوانید این کار را در فر یا در تابه انجام دهید. |
مرحله 2 | برای تهیه سس گوجه، پیاز، پیازچه، فلفل دلمه ای و سیر را خیلی ریز خرد کنید و با روغن زیتون روی شعله متوسط تفت بدهید. وقتی پیاز نرم و قهوه ای رنگ شد، ادویه ها و سس سویا را اضافه کنید. پس از آن پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و 15 دقیقه سس را روی شعله ملایم بپزید. |
مرحله 3 | برای سر هم کردن خوراک بادمجان پنیری، یک پیاز بزرگ را خلالی کنید و در روغن زیتون سرخ کنید. کف ظرف مناسب فر کمی از سس گوجه را بریزید و پخش کنید. فقط در حدی که کف ظرف مرطوب شود و بادمجان در حین پخت به ظرف نچسبد. بسته به سایز ظرف دو یا چهارتا از حلقه های بادمجان را در ظرف بچینید. |
مرحله 4 | روی هر کدام پیاز داغ و یک قاشق پر سس گوجه بریزید. بعد هم پنیر را رنده کنید و روی آنها اضافه کنید (کمی از آن را برای مرحله آخر کنار بگذارید). |
مرحله 5 | در آخر یک بادمجان دیگر روی هر کدام بگذارید و دوباره یک قاشق پر سس گوجه روی بادمجان ها بریزید. |
مرحله 6 | کار را با یک لایه پنیر رنده شده دیگر تمام کنید. |
مرحله 7 | خوراک را به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم شده بپزید تا پنیر ذوب و کمی طلایی رنگ شود. آن را همراه با سبزی خوردن سرو کنید. |