زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
کرفس ۳ ساقه |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
زیتون سبز ۲۵۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | بادمجانها را مکعبی خرد کرده در روغن زیتون سرخ کرده کنار بگذارید. |
مرحله 2 | فلفل دلمهها را به صورت مکعبی خرد کرده سپس در روغن زیتون سرخ کرده کنار بگذارید. |
مرحله 3 | پیاز را به صورت خلال خرد کرده،زیتون و ساقه های کرفس را به صورت ریز خرد کنید. |
مرحله 4 | پیاز،زیتون و کرفس خرده شده را در کمی روغن زیتون سرخ کرده رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم بزنید. |
مرحله 5 | بادنجان و فلفل دلمه سرخ شده و آبلیمو را به مواد اضافه کرده هم بزنید. |
مرحله 6 | بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بماند سپس در ظرف کشیده و میل کنید. |