سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر پیراشکی

خمیر پیراشکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ لیوان
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
روغن ۱.۵ قاشق غذا خوری
آب ۱/۳ لیوان
شیر ۱/۳ لیوان
خمیر پیراشکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر پیراشکی
روش ساخت
مرحله 1آرد و نمك رو توی ظرف میریزیم. تخم مرغ و روغن رو اضافه میكنیم
مرحله 2آب و شیر رو اضافه كرده و هم میزنیم تا خمیری شه.
مرحله 3برای سهولت كار میتونید همه رو توی غذاساز بریزید. همین كه خمیر شكل گرفت دستگاه رو خاموش كنید .خمیر تا اندازه ای چسبناكه.
مرحله 4توی یك كیسه قرار داده و توی یخچال میذاریم تا استراحت كنه. نیم ساعت یا یك ساعت.
مرحله 5بعد از اینكه استراحت كرد خمیر رو از كیسه خارج میكنیم.
مرحله 6روی سطح كار آرد میپاشیم و شروع میكنیم به ورز دادن خمیر. ورز دادن باعث میشه كه خمیر چسبندگیش رو از دست بده و همین سرد بودن خمیر هم به كم كردن چسبناكیش كمك میكنه
مرحله 7 پس فقط هر از گاهی مقداری آرد روی سطح كار بپاشید و ورز بدید.
مرحله 8وقتی خمیر فرم گرفت و لطیف شد دیگه آماده استفاده است.
مرحله 9سطح كار رو آرد میپاشیم و خمیر رو با وردنه خیلی نازك پهن میكنیم.
مرحله 10برش زده و استفاده میكنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین