سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر پیتزای پینو

خمیر پیتزای پینو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۴ پیمانه
خمیر ترش ۱۰۰ گرم
آب ۳/۴ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
خمیر پیتزای پینو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر پیتزای پینو
روش ساخت
مرحله 1 روی یک سطح صاف و تمیز آرد را به صورت یک کپه می ریزیم و وسط آن یک فرو رفتگی عمیق ایجاد می کنیم. در یک کاسه، خمیر ترش را با ¾ پیمانه آب مخلوط می کنیم.
مرحله 2نمک، خمیر ترش و ¼ پیمانه از روغن زیتون را درون فرو رفتگی داخل آرد می ریزیم و با استفاده از یک چنگال آرد را کم کم داخل مایه وسط آن می ریزیم تا کم کم مواد مخلوط و سفت شده و به صورت خمیر پلاستیک و کشدار در آید. اگر نیاز بود، آب گرم بیشتری به آن اضافه می کنیم
مرحله 3در یک کاسه مناسب، کمی آرد می پاشیم و خمیر به دست آمده را درون آن می گذاریم.
مرحله 4روی آن را با پلاستیک می پوشانیم و خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا ور بیاید و حجم آن دو برابر شود
مرحله 5دو ظرف پیتزا به قطر 30 سانتیمتر را بر می داریم و هر یک را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب می کنیم. روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن ورز می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم. هر قسمت را با وردنه صاف می کنیم و هر یک را داخل یکی از ظروف چرب شده پهن می کنیم. سس مورد نظر برای پیتزا را روی آن می ریزیم و سپس آنها را در فر می گذاریم تا بپزد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین